بسم الله الرّحمن الرّحیم
به نوشته روزنامه الجزیره چاپ عربستان، اعضاى یک گروه پژوهشى که در زمینه فعل و انفعالات یک پروتئین در مغز فعالیت مىکردند، از دریافت نتیجه تحقیقات پزشک مسلمان دکتر ابراهیم خلیفه که با استناد به قرآن تهیه شده بود، شگفتزده شدند و با اذعان به اعجاز قرآن در این زمینه، اسلام آوردند.
به نوشته روزنامه الجزیره، اعضاى یک گروه پژوهشی، در مورد ماده «میثا لونیدز» که نوعى پروتئین است که در مغز انسان و حیوان تولید مىشود، به دو محصول زیتون و انجیر رسیدند که خداوند در قرآن به آنها قسم خورده است. این ماده براى انسان بسیار اهمیت داشته و توانایى کاهش کلسترول را دارد و تقویت قلب و اعتماد به نفس در انسان را عهدهدار است.
براساس این گزارش، مغز انسان به تدریج ازسن 15 تا 35 سالگى تولید آن را آغاز مىکند و سپس تولید آن کمکم کاهش مىیابد و تا شصت سالگى متوقف مىشود. به همین خاطر دستیابى به این ماده به سهولت میسر نیست. محققان در این زمینه تلاش خود را بر روى انواع نباتات براى به دست آوردن آن متمرکز کردند.به نوشته ی این گزارش، یک گروه ژاپنی، این مأموریت را برعهده گرفت تا جست و جو درباره ی این ماده شگفتانگیز را آغاز کند؛ چرا که این ماده از نظر دانشمندان، نقش بهسزایى در از بین بردن عوارض پیرى در انسان به عهده دارد. این دانشمندان ژاپنى پس از تلاشهاى بسیار، دریافتند که مادهاى که به دنبال آن هستند، فقط و فقط در «انجیر» و «زیتون» وجود دارد.
این در حالى است که خداوند متعال در کتاب شریف قرآن فرموده : « والتین والزیتون و طور سینین و هذا البلد الامین، لقد خلقنا الانسان فى احسن تقویم»
دانشمندان ژاپنى در ادامه یافتههاى خود متوجه شدند، استخلاص این ماده از انجیر یا زیتون امکانپذیر است؛ اما بدون مخلوط کردن آن، به دست آوردن چیزى را که جستوجو مىکنند، امکانپذیر نیست
.
به نوشته این روزنامه سعودی، آنها متوجه شدند که باید ماده بهدست آمده را به نسبت یک و هفت (یک انجیر و هفت زیتون) مخلوط کنند تا نتیجه ی مطلوب را به دست آورند. در همین حال دکتر طه ابراهیم خلیفه که قبلا در مورد انجیر و زیتون به پژوهش در قرآن پرداخته بود، نتایج تحقیقات خود را برای این گروه ژاپنى ارسال کرد. براساس پژوهش این پزشک مسلمان مصرى، در قرآن فقط یک بار از انجیر یاد شده است؛ در حالى که از زیتون، هفت بار نام برده شده است!
این در واقع همان چیزى بود که گروه پژوهشى ژاپنی از طریق علمى به آن دست یافته بودند؛ در حالى که این مطلب علمی، هزار و چهارصد سال پیش در کلام الله مجید ذکر شده بود.
گروه تحقیقاتی ژاپنی بعد از اینکه مطمئن شدند، قرآن کریم چهارده قرن پیش از آنان نتیجه ی پژوهش آنها را بیان کرده است، به دین مقدس اسلام ایمان آورد.ند